Vopak Terquimsa reb el premi Seguretat FEIQUE 2011

9 de Juliol de 2012

La Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE) va fer entrega dels premis de Seguretat que reconeixen els bons resultats anuals en sinestralitat laboral del sector químic.

Es tracta de la segona edició d’aquests Premis de Seguretat Feique, que en aquesta ocasió han homenatjat a un total de 20 centres de producció pertanyents a 18 companyies. Aquest fet constitueix un reconeixement a l’esforç realitzat per les empreses del sector químic que han obtingut els millors resultats de prevenció de sinestralitat laboral durant l’any 2011. VOPAK TERQUIMSA ha sigut una de les empreses premiades amb la distinció Premi SEGURETAT FEIQUE 2011,que es concedeix a les companyies de la industria química de més de 50 treballadors que durant l’any passat obtingueren un Índex de Freqüència “zero”, el que significa cap accident amb o sense baixa a tota la companyia.

El premi fou recollit per Ignacio Casajús, Director General de Vopak Terquimsa el passat 31 de maig a la seu de Gómez-Acebo & Pombo a Madrid.