VOPAK TERQUIMSA CERTIFICA EL SEU COMPROMÍS AMB LA CIBERSEGURETAT

16 de Setembre de 2020

Vopak Terquimsa, companyia logística líder a la Mediterrània Occidental, i que està desenvolupant un pla de digitalització davant les noves necessitats i creixents demandes tecnològiques de segle XXI, fa un pas endavant en la gestió de la ciberseguretat en la indústria 4.0.

L'explosió de la connectivitat, la intel·ligència artificial o el canvi profund en el sector industrial mundial reafirmen el compromís de Vopak Terquimsa a vetllar per la ciberseguretat. Una responsabilitat com a companyia -que enguany compleix el seu 50 aniversari- i que dins de la transformació digital que estem vivint com a sector, té com a prioritat, garantir la seguretat de la informació en tots els seus processos.

Per això, Vopak Terquimsa, ha obtingut la certificació per part de l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) de la normativa ISO/IEC 27001: 2014, l'estàndard que defineix les millors pràctiques per als sistemes de gestió de la seguretat de la informació.

Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa, assegura que «per la naturalesa de la nostra activitat, garantir la integritat dels nostres sistemes d'informació és un aspecte crític. La ciberseguretat ha estat sempre una màxima per a nosaltres i treballem amb sistemes i procediments que han de garantir la protecció davant dels ciberatacs, a més d'evitar qualsevol escletxa de seguretat a nivell empresarial».

El màxim responsable de la companyia ha apuntat també que «vull agrair i felicitar l'equip de sistemes de Vopak Terquimsa pel bon treball realitzat, així com agrair la seva implicació a totes les persones i departaments que han participat en el procés per aconseguir una certificació important i que ens permet avançar en el nostre pla de digitalització».

L'ISO/IEC 27001:2014, reconeguda internacionalment, proporciona un marc per augmentar la capacitat de resiliència de la nostra organització, donant una resposta eficaç i salvaguardant els interessos de les principals parts interessades, la reputació, la marca, així com els seus processos i activitats crítiques. Aconseguir aquesta certificació garanteix una revisió contínua dels riscos i controls estipulats i amb ells la seguretat de la informació i dels serveis prestats.