VOPAK TERQUIMSA CELEBRA EL SHE DAY 2019 AMB LA INAGURACIÓ DE L'AMPLIACIÓ DE LA TERMINAL AL PORT DE TARRAGONA

10 Abril de 2019

Vopak Terquimsa ha celebrat la dotzena edició del GLOBAL SHE DAY, esdeveniment que se celebra de manera simultània a les 67 terminals del grup Vopak. Sota el lema ‘Trust and verify’ Vopak ha ressaltat la importància de la seguretat en el dia a dia i el compromís amb la prevenció, valors que han caracteritzat sempre a Vopak Terquimsa.

El GLOBAL SHE DAY ha comptat com a prolegòmen amb la foto de família dels representants de les empreses que han participat en la construcció de la Cubeta 15, segona ampliació del projecte ‘Buenavista’, situat al Moll de la Química, una vegada finalitzades les obres. Eduardo Sañudo, Director General de la companyia ha assegurat que «estem molt satisfets amb la posada en servei d'aquesta nova capacitat i per haver sumat més de 120.000 hores de treball de construcció sense incidents de seguretat, fet que demostra no només el nostre compromís amb la seguretat, sinó el de les nostres empreses contractistes». Els treballs es van iniciar a l'abril de 2018 i s'han executat en un temps rècord permetent a Vopak Terquimsa ampliar en 27.500 m3 la seva capacitat d'emmagatzematge. Amb aquesta ampliació la companyia compta actualment amb més de 430.000 m3 de capacitat i referma la seva posició de lideratge al Mediterrani.

 Vopak Terquimsa ha mostrat un any més el seu persistent esforç per mantenir un entorn de treball segur i sostenible per als seus propis treballadors, col·laboradors i en definitiva per a la tota la comunitat. La companyia ha dut a terme una sèrie de tallers interactius entre els seus empleats per a treballar qüestions com la seguretat i lideratge, amb la participació de Xesco Espar, coach inspirador i que posteriorment ha impartit una ponència entre tots els assistents al GLOBAL SHE DAY.

En el capítol de reconeixements en matèria de seguretat, Vopak Terquimsa ha atorgat el premi extern a l'empresa Carbonell Figueras, per la seva excel·lent labor en matèria de seguretat durant les obres de construcció de la Cubeta 15. Les distincions interna de seguretat del GLOBAL SHE DAY de Vopak Terquimsa ha recaigut en José Luís Martinez i Álvaro Ruiz de Eguilaz pel seu compromís i trajectòria en seguretat en el si de la companyia. A més, en matèria social, el Club Atletisme Vila-seca i la Associació Down Tarragona han estat les entitats beneficiàries de les ajudes de la companyia pels seus projectes en foment de l'esport i la inclusió, valors lligats a Vopak Terquimsa.

El GLOBAL SHE DAY celebrat avui a les instal·lacions de Vopak Terquimsa al Port de Tarragona ha reunit prop de dues-centes persones, entre autoritats, representants de companyies de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), institucions públiques, administracions, associacions de veïns, clients, proveïdors i empleats de la companyia.

vopak terquimsa celebra el she day 2019 amb la inaguració de l'ampliació de la terminal al port de tarragona

vopak terquimsa celebra el she day 2019 amb la inaguració de l'ampliació de la terminal al port de tarragona

vopak terquimsa celebra el she day 2019 amb la inaguració de l'ampliació de la terminal al port de tarragona

vopak terquimsa celebra el she day 2019 amb la inaguració de l'ampliació de la terminal al port de tarragona