Vopak Terquimsa fa historia al Port de Barcelona

18 de Febrer de 2012

El dissabte 18 de febrer a la terminal d’emmagatzematge de granels líquids que l’empresa Vopak Terquimsa té al Port de Barcelona va atracar al nou jetty 34 b, el vaixell Margarita per realizar l’operació de descàrrega de 82.000 m3 de Jet A-1.

Amb una capacitat de descàrrega de 2.600 m3/hora, el producte ha sigut emmagatzemat a la cubeta 10 amb una capacitat per emmagatzemar 155.200 m3 de productes petrolífers distribuits en 4 tancs a les inatal.lacions que Vopak Terquimsa té al Moll d’Inflamables.

La cubeta 10 entrà en funcionament al setembre de l’any passat. La seva elevada tecnologia i automatització garanteix la seguretat de les persones, les instal.lacions i les operacions mantenint l’excel.lent qualitat del servei.

La posada en marxa del nou jetty per granels líquids fa posible l’arribada de vaixells de major eslora al Port de Barcelona fent més competitiva la seva oferta.

És la primera vegada a la historia del Port de Barcelona que es descarrega en una mateixa terminal una partida tant gran de producte. Aquest fet consolida la funció de hub del Port de Barcelona.

Per Vopak Terquimsa ha sigut tot un repte que contribueix a mantenir l’empresa com líder en el seu sector en tot el Mediterrani Oest aconseguint les seves expectatives de creixement.